Banner image

Jaa tämä

Takaisin

Active Ageing -seminaari avaa Kiinan-kauppaa iäkkäiden hyvinvoinnin näkökulmasta

Active Ageing -seminaari avaa Kiinan-kauppaa iäkkäiden hyvinvoinnin näkökulmasta

Aktiivisen ikääntymisen toimijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille järjestetään kaksikielinen seminaari Sino-Finnish Seminar on Active Ageing – Services, products and expertise for better health and wellbeing 4.4.2017 Helsingissä.


Seminaarin puheenvuoroissa käydään läpi aktiivisen ikääntymisen tuotteiden, palvelujen ja osaamisen markkinoita ja kaupankäyntiä Kiinassa. Asiantuntijavieraat ovat kokeneita yrittäjiä ja Kiinan-kaupan osaajia. Seminaarista saa tietoa, kokemuksia ja esimerkkejä siitä, miten Kiinaa ja Suomea yhdistävä väestörakenteen muutos ja aktiivisen ikääntymisen palvelut, osaaminen ja tuotteet voidaan saada palvelemaan iäkkäiden hyvinvointia molemmissa maissa.


Seminaarin järjestää Karelia-ammattikorkeakoulun ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton yhteinen FEFE-hanke (Further East from the East).


•    Aika: 4.4.2017 klo 9-16
•    Paikka: Finpro, Porkkalankatu 1, Helsinki
•    Kohderyhmä: Yritykset, kehittäjät, kouluttajat ja viranomaiset, jotka ovat kiinnostuneet uusien liiketoimintakonseptien ja uudenlaisen yhteistyön kehittämisestä kansainvälisissä toimintaympäristöissä
•    Lisätiedot ja seminaarin ohjelma: http://fefe.karelia.fi/ajankohtaista


•    Ilmoittautuminen 21.3.2017 mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/05256241D1BDDA7B.par

 

Päivämäärä: 04.04.2017 09:00
Paikka: Porkkalankatu 1