Banner image

Jaa tämä

Takaisin

Merivaaran uusi Q-Flow-leikkausvalaisin voi pienentää hoitoon liittyvien infektioiden riskiä

22-11-2016 Merivaaran uusi Q-Flow-leikkausvalaisin voi pienentää hoitoon liittyvien infektioiden riskiä

Merivaaran uusi Q-FlowTM-leikkausvalaisin parantaa leikkaussalien työskentely-ympäristöä. Samalla se voi vähentää infektioriskiä aivan uudella tavalla.

Merivaaran uuden Q-Flow-leikkausvalaisin suunnittelussa on otettu pitkä harppaus eteenpäin perinteisistä leikkaussalien valaisimista. Suomessa suunniteltu ja valmistettu Q-Flow-leikkausvalaisin on kehitetty täyttämään nykyaikaisen leikkaustiimin tarpeet. Se tarjoaa parannuksia moniin alan standardiominaisuuksiin mutta myös radikaaleja innovaatioita.

 

”Uskon tämän olevan yksi maailman parhaista leikkaussalivalaisimista”, toteaa Merivaara Oy:n toimitusjohtaja Markku Aherto. ”Olemme todella innoissamme tästä erinomaisesta tuotteesta.”

 

Valaisimen värintoisto on huippuluokkaa, etenkin punaisen värin ja ihonsävyjen. Tämän takia tuote on täydellinen monenlaisiin leikkauksiin, kuten sisätauti- tai plastiikkakirurgiaan. Q-Flow-leikkausvalaisimessa on hyvin syvä valokeila ja dynaaminen esteen kompensaatio. Näin ollen kirurgin kumartuessa potilaan ylle tunnistimet säätävät muut LED-valot kirkkaammiksi ja varjojen määrä vähenee.

 

Valaisimessa on lisäksi intuitiiviset steriilit säätimet. Q-Flow-leikkausvalaisin näyttää yksinkertaiset käyttöohjeet leikkauspöydälle siten, ettei kirurgin tarvitse katsoa ylöspäin.

 

”Q-Flow-leikkausvalaisimen kehitystyössä oman panoksensa ovat antaneet kirurgit, anestesiologit ja sairaanhoitajat”, jatkaa Aherto. ”He pitävät lopputulosta erittäin positiivisena.”

 

Lue lisää

 

Lähde: Merivaara