Käyttöehdot


Finpron kasvuohjelma FinlandCare on laatinut nämä verkkosivut palvellakseen asiakkaitaan paremmin ja jakaakseen entistä monipuolisemmin tietoa ohjelman toiminnasta ja jäsenyrityksistä.


Avaamalla nämä sivut sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivujen käyttö ei ole sallittua, ellet hyväksy näitä ehtoja. FinlandCarella on milloin tahansa oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja päivittämällä ne.


FinlandCaren verkkosivuja saa tarkastella tietokoneella tai vastaavalla laitteella ja tulostaa niistä osia sekä käyttää niitä yksityiseen, ei kaupalliseen tarkoitukseen. Sivuston sisältö ja kuvamateriaali ovat FinlandCaren tai sen yhteistyökumppanien omaisuutta ja Suomen tekijänoikeuslain suojaamia, ellei toisin ole ilmoitettu.

 

Monet sivuilla esiintyvät kuvat ovat Visit Finlandin omaisuutta. Näiden kopiointi ja käyttö vaatii erikseen Visit Finlandin luvan.


Sivujen käyttö ja kopiointi muuhun kuin omaan käyttöön, siirtäminen, jakeleminen, tallentaminen tai muu hyödyntäminen on kiellettyä. Sivuilla julkaistujen tiedotteiden ja muiden julkisten asiakirjojen tiedonvälitys on sallittu, jos tiedonlähde mainitaan sitä käytettäessä.
Tämän sivuston sisältämän aineiston luvaton käyttö tai levitys saattaa loukata tekijänoikeutta, tavaramerkkiin perustuvaa oikeutta ja muuta suojaoikeutta sekä johtaa rangaistukseen ja aiheuttaa vahingonkorvausvelvollisuuden.


FinlandCare tarjoaa sivut lukijoilleen sellaisena kuin ne ovat sekä pidättää itsellään oikeuden milloin tahansa muuttaa sivuja ja rajoittaa niille pääsyä. FinlandCare ei takaa sivujen virheetöntä ja keskeytyksetöntä käyttöä eikä vastaa sivujen käytöstä mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä vahingoista.


Mikäli FinlandCaren verkkosivuilla on linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille tai palveluun, ei ohjelma vastaa mistään kolmannen osapuolen sivujen sisältämästä aineistosta tai palvelusta. Kolmannen osapuolen sivujen käyttö tapahtuu täysin käyttäjän omalla vastuulla. Tutustu sivujen käyttöehtoihin ja hyväksy ne ennen käytön aloittamista.