Banner image

Merian blogi

 

FinlandCare -ohjelmalla on ollut kiireinen kevät ja vielä on paljon tehtävää ennen kesälomia. Esimerkiksi uusi brändivideomme on viittä vaille valmis!


Uusi ohjausryhmä valittiin jäsenkokouksessa huhtikuussa ja vastuuta jaettiin siinä uudella tavalla sektorikohtaisesti. Useita entisiä ohjausryhmäläisiä äänestettiin mukaan, ja muutama uusikin tulokas. Tästä tulee aivan varmasti tehokas ja sitoutunut ohjausryhmä, odotamme innolla mitä saadaan aikaan.


Jäsenkokouksessa käytiin läpi monia mielenkiintoisia ja varmasti toteutettavia uusia ideoita. Erityisesti pinnalla olivat mahdollinen osallistuminen Lääkäripäiville ensi vuoden alussa, syksyn tulevat tapahtumat, ja myös Arab Health 2017 päätettiin toteuttaa hieman erilaisella konseptilla kuin viime kerralla. Yhteistyömahdollisuuksia Visit Finlandin kanssa kartoitetaan ja uutta toimivampaa konseptia delegaatio- ja muiden FinlandCare -matkojen jälkihoitoon puitiin yhdessä.

 

Kela-yhteistyö jo täydessä vauhdissa


Kelan kanssa yhteistyössä toteutettava Ruotsiin suuntautuva mainoskampanja lähti käyntiin tällä viikolla. Kampanja keskittyy houkuttelemaan ruotsalaisia potilaita Suomeen hyvälaatuisen hoidon ja nopean hoitoonpääsyn perässä. Lisää kampanjasta voi lukea tästä uutiskirjeestä.

 

Terveyttä Suomesta maailmalle -seminaari


Kevään merkki on yhdessä tekeminen ja erilaiset talkootoimet. Me otamme yhteiseen tekemiseen osaa löytämällä ratkaisuja siihen, kuinka saamme Suomen terveysalan viennin vielä paremmalle tasolle. FinlandCare olikin yhtenä pääjärjestäjänä ja alulle panijana 20.5. pidetyssä Terveyttä Suomesta maailmalle -seminaarissa Finlandia-talolla, jossa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakka ja perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula pohtivat terveysalan kansainvälistymiseen liittyviä mahdollisuuksia kanssamme. Tapahtuma keräsi yritysedustajia ja ministeriöiden väkeä sankoin joukoin. Saamamme palaute on ollut erittäin positiivista, ja pyrimmekin järjestämään vastaavanlaisia tilaisuuksia myös tulevaisuudessa. Tapahtumassa oli meininkiä; juontaja Annika Damström sai yleisön aktiivisesti mukaan keskusteluun.

 

Terveisin,
Meria