Banner image

Helmikuussa bisneksiä Aasiassa ja muuallakin

 

Helmikuussa Finlandcaren suuntana on Kaakkois –Aasia, mutta muillakin markkinoilla tapahtuu. STM:n kansliapäällikkö Päivi Sillanaukee johtaa FinlandCaren delegaatiota Singaporessa ja Malesiassa helmi –maaliskuun vaihteessa, mukana matkalla on useita FinlandCaren jäsenyrityksiä ja myös muita yrityksiä.

 

Jäsenten venäjäpäivässä esiteltiin ohjelman uusi yhteistyökumppani Suomalais-Venäläinen kauppakamari sekä päätetiin yhteistyökuvioista jo tutuksi käyneen Promacon kanssa. Jäseniltä tuli hyviä ehdotuksia mm. lehdistötilaisuuksiin sekä muihin tapahtumiin ja markkinointiin.


Markkinointia tukee globaalisti myös FinlandCaren juuri tällä viikolla julkaistu uusi asiantuntijavideo, johon löytyy linkki tästä kirjeestä.

 

FinlandCare yhteistyöhön KELA:n kanssa

 

Yhteistyöstä on sovittu myös Kelan kanssa. Heillä on Rajat ylittävän terveydenhuollon -yksikkö, joka auttaa ulkomaalaisten potilaiden Suomeen tulossa niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille.  Heidän englannin- ja ruotsinkielisille sivuilleen tulee linkki, joka ohjaa FinlandCaren sivuille ja aloitamme myös yhteisen some-markkinoinnin heidän kanssaan.


Tulemme saamaan myös taloudellisesti entistä parempia neuvoja sillä Finnvera on nimittänyt FinlandCare-ohjelman kummiksi Laura Strandbergin.

 

Varaa päivä kalenteriisi: tapaa toimialaamme tukevat ministerit 20.5

 

Lopuksi vielä erittäin hienoja lisäuutisia: yhteistyötä ja tukea saadaan hyvin korkealta taholta; ministeri Toivakka ja ministeri Rehula ovat yhteistuumin palaverissa kanssani luvanneet täyden tukensa koko alan yritysten vientiin. Tähän liittyen järjestetään Helsingin Finlandia talolla aamupäivän tapahtuma, jossa kummatkin ministerit ovat  kertomassa enemmän asiasta  ja kannustamassa yrityksiä kansainvälistymiseen. Silloin on myös muuta mielenkiintoista ohjelmaa luvassa, joten päivämäärä kannattaa nyt jo varata kalenteriin!  Kutsut tulevat myöhemmin teille henkilökohtaisesti.


Health comes from Finland!

 

Terveiset
Meria