Banner image

Viimeistä viedään ennen kesälomia!

 

Toivottavasti monien kevään työponnistukset ovat menneet hyvin ja päästään hetkeksi rauhoittumaan kesän viettoon. Heinäkuussa meillä on yksi tapahtuma: Saimaa Summit 28.7, jossa esittelemme FinlandCare-ohjelmaa ja etsimme lisämahdollisuuksia potilasturismin tiimoilta. Tapahtuman järjestäjänä toimii Savonlinnan kaupunki yhdessä taustaveturina toimineen Plastiikkakirurgia Helenan kanssa.  Kaikki ovat tervetulleita antamaan panoksensa potilasturismin buustaamiseen kauniissa kesäisessä Savonlinnassa! Tapahtumasta lisätietoa ja linkki löytyy täältä.


Loppukeväästä ohjelmassamme ehti tapahtua monenlaista. Yhdessä Kelan kanssa toteuttamamme ruotsalaisiin potilaisiin kohdistunut kampanja tuotti liikennettä finlandcare.se -sivuille. Yhtenä mielenkiintoisena havaintona kävi ilmi, että ruotsalaiset tutkivat materiaaliamme ensisijaisesti tabletti- ja mobiililaitteilla perinteisten tietokoneiden ja läppäreiden sijaan; tämä näyttää yleisestikin olevan vahva trendi lahden toisella puolen. Saatua tietoa hyödynnämme jatkossa tulevia kampanjoitamme suunnittelessa. Jos ette ole vielä käyneet tutustumassa ruotsikampanjan sivuihin, pääsette saittiin tästä

 

Kesäkuussa japanilainen toimittajadelegaatio vieraili Helsingissä ja sai matkaevääkseen hyvän tietopaketin FinlandCaren yrityksistä ja toiminnasta. Tapasimme myös Vietnamin vanhussektorin päättäjiä ja olemme jatkamassa keskustelua yhteistyöstä sekä vanhus- että kuntoutuspalveluista. Mikkelin kehitysyhtiö järjesti seminaarin Juvalla, jossa kävimme kertomassa alan uusista kansainvälisistä trendeistä ja siitä miten FinlandCare näitä hyödyntää toiminnassaan. Luultavasti saamme reissun antina lisää jäsenyrityksiä joukkoomme.

 

Ohjelmamme viiden eri sektorin vastaavat yritysedustajat laativat toimintasuunnitelmat kesäkuussa omille osa-alueilleen ja myös markkinoinnin aktiviteettien suunnitteluun panostettiin yhteistyössä yritysedustajien kanssa.


Elokuussa pyörähtääkin sitten ehkä kaikkien aikojen vauhdikkain syksy käyntiin:  Aasia, Lähi-itä  ja Venäjä ovat ensisijaisesti tähtäimessä - uusia markkinoitakaan unohtamatta! Tapahtumakalenterissa infoamme näistä lisää. Odotamme vastavuoroisesti Suomeen päin myös korkea-arvoisia päättäjiä mm. Saudi-Arabiasta jo elokuussa ja Arabiemiraateista alkusyksystä.


FinlandCare on tiivistänyt yhteistyötään sekä ruoka- että koulutusohjelman kanssa ja toivottavasti yhteistyö tuo entistä hedelmällisempiä tuloksia syksyn yhteismatkojen tiimoilta.


Mutta ennen kuin päästää tähän sadonkorjuuseen, toivotan kaikille hienoa ja aurinkoista kesää!

 

Tulevin kesälomaterveisin,
Meria