Banner image

Ministereiden matkassa marraskuussa

Lähi-idän valloitus on jatkunut vielä marraskuussakin. Olemme jo lehdistöstä saaneet lukea Saudi–Arabian suurmenestyksestä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon yhteistyössä, jossa ministeri Toivakalla oli ratkaiseva rooli. Siitä lisää vielä tässä jäsenkirjeessä.


Myös monta muuta päänavausta saatiin delegaation voimin jäsenyritysten taholta myös Arabiemiraateissa. Näitä on varmasti vielä hienoa uutisoida toteutuneina kauppoina tulevina kuukausina. Ministeri Rehn antoi viime kuun lopussa päivän ajastaan muun vierailunsa yhteydessä FinlandCaren tapaamisiin Emiraattien Abu Dhabissa, jossa ovet aukenivat hyville jatkokeskusteluille.

 

Nämä positiiviset uutiset valaisevat tätä pimeää vuodenaikaa!


Vuosi ei vielä ole läheskään lopuillaan, vaikka seuraavaa vuotta suunnitellaankin jo vauhdikkaasti. Tähän vuoteen mahtuu myös uudistuneiden FinlandCaren www-sivujen lanseeraus. Suuri työ on takana ja jäsenet sekä ohjausryhmä ovat todenneet tyytyväisyytensä esikatselussa, joten sivumme ovat tänään auenneet suurelle yleisölle. Käykää tutustumassa tarkemmin!


FinlandCaren internetsivut ovat keränneet kuukausittain noin 10.000 kävijää eri kieliversioissa ympäri maailmaa ja kirjoituksiamme Suomen vahvuuksista toimialalla käyttävät myös Suomen julkiset organisaatiot. Lisäksi on tullut runsaasti yhteydenottoja jäsenyritysten tarjonnasta suoraan jäsenille, sekä koko Suomen osaamisesta alalta ympäri maailman. Tunsimme, että sivut täytyi uudistaa tätä vaativaa roolia vastaavaksi, ja tukevathan ne myös sitä konkreettista ja pitkäjänteistä työtä, jota FinlandCare tekee kohdemaissa.


Terveiset
Meria