Banner image

Tammikuu työtä täynnä

 

Lienee jo myöhäistä toivotella hyvää alkanutta vuotta, kun se on jo kovassa vauhdissa ja ennätyslumisella tammikuullakin on ollut paljon tapahtumia.

 

Ohjausryhmä viimeisteli toimintasuunnitelman ja jäsenkokous täydensi toimenpiteet; siitä enemmän tässä jäsenkirjeessä.  Suomessa vietettiin Health Day -tapahtumaa ja FinlandCare oli siellä hyvin esillä esityksen ja verkottumisen merkeissä.

 

Täällä Dubaissa on nyt Arab Health parhaillaan käynnissä. Arab Health on valtava tapahtuma, joka on jo epävirallisten tilastojen mukaan noussut maailman suurimmaksi terveyden alan tapahtumaksi, jossa todella kannattaa olla läsnä!

 

FinlandCare-seminaari pidettiin täällä tiistaina 26.1 ja jäsenyrityksistä saatiin kuulla kuuden esitykset. Tilaisuus jatkui jatkokeskusteluina ja verkottumisena. Suurlähettiläs Riitta Swan on antanut arvokkaan tukensa FinlandCare  toiminnalle täällä jälleen kerran ja hän osallistui mm. seminaariin koko sen ajalta sekä keskusteli aktiivisesti paikallisten kontaktien kanssa. Suurlähettiläs –FinlandCare yhteistyö ja lähettiläiden tuki on muutenkin toiminut loistavasti taas tämänkin vuoden alusta; myös Saudi-Arabian ja Singaporenkin osalta! Tuloksista pääsen varmasti kertomaan lisää helmikuussa.

 

Arab Healthissa meillä on lisäksi näyttelytila tapaamisia varten, ja moni jäsen on sitä hyödyntänytkin. Lisäksi yritykset tapaavat aktiivisesti omia kontaktejaan sekä paikallisia ostajia omien aikataulujensa mukaan ja ovat sopineet etukäteen tiiviin ohjelman. Energisyys ja vauhti leimaavatkin koko elämäntyyliä ja liike-elämää Dubaissa.

 

Uskon että kauppoja syntyy taas tälläkin matkalla; meillä on Suomesta tarjolla niin paljon sellaista, joka vastaa juuri niihin haasteisiin, joita täällä terveydenhuollossa ja terveysasioissa koetaan.

 

On aina hienoa huomata miten valtava osaamisen määrä meillä on ja miten hyvin innovatiivisilla ratkaisuillamme kilpailemme paljon suurempien maiden kanssa.

 

Hyvä lähtölaukaus tälle vuodelle!

 

Terveiset,

Meria