Banner image

FinlandCare-ohjelma mahdollistaa jäsenyrityksilleen entistä laajemman kansainvälistymisverkoston, joka pyrkii hyödyntämään kontaktitapahtumien, seminaarien ja delegaatiomatkojen kautta syntyviä terveysviennin mahdollisuuksia. Yhteinen näkyvyys on valttia: FinlandCaren kaltaisen katto-ohjelman alla yritykset tulevat yhteen ja voivat hyödyntää markkinatilaisuuksia ja tapahtumia ennalta arvaamattomillakin tavoilla.

 

Lue lisää ohjelman tarjoamista jäseneduista.

 

Uudet jäsenet pääsevät osaksi korkealaatuista verkostoa, joka pyrkii kehittämään terveydenhuollon palveluita vientituotteena. Suomalainen terveydenhuollon osaaminen ja siihen liittyvät teknologiat on maailman luokkaa ja jäsenyrityksemme tarjonta vastaavasti heijastaa suomalaista osaamista. Yhteistyössä saamme yrityksille avattua ovia ja näkyvyyttä maailmalla, joka on ensiarvoisen tärkeää kauppasuhteiden solmimisessa. Delegaatiomatkamme ovat osoittaneet, että kansainväliset rahoittajat ja partnerit ovat kiinnostuneita kokonaisratkaisuista, ja yhteisvoimin näiden toteuttaminen onnistuu tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

 

FinlandCaren jäsenten aktiivinen yhteistyö on toiminnalle elintärkeää. Siitä johtuen arvostamme jäsenyritystemme positiivista palautetta sekä kritiikkiä, ja pyrimme näiden mukaan muokkaamaan toimintaamme entistä paremmaksi.

 

Lue lisää jäsentemme kokemuksista ohjelman parissa.

 

Jäsenyyteen liittyvät kysymykset ja muut tiedustelut voi osoittaa Meria Heikelälle (meria.heikela(a)finpro.fi) tai Paula Kivistölle (paula.kivisto(a)finpro.fi).