Banner image

 

 

 

 

Tekes ja Finpro yhdistävät voimansa uusiin ohjelmakokonaisuuksiin hyvinvoinnin ja terveyden sektorilla

 

Tekesin ja Finpron ohjelmatoiminnat yhdistyvät Team Finland-ohjelmiksi. Tämä on osa koko Team Finlandin palvelujen ja toimintamallien uudistumista, joista ministeri Olli Rehn tiedotti viime vuoden marraskuussa.

 

Tästä vuodesta alkaen työ- ja elinkeinoministeriö rahoittaa kuutta Team Finland -ohjelmakokonaisuutta – yksi valituista on hyvinvointi ja terveys. Muutoksen tavoitteena on tehostaa Finpron ja Tekesin ohjelmatoimintaa ja parantaa palveluita nimenoman pk-yritysten kansainvälistymisen tukemisessa. Uskomme, että asiakkaat hyötyvät uudesta toimintamallista entistä konkreettisemmin.

 

Yhteiset strategiset fokusalueemme hyvinvointi- ja terveyskokonaisuudessa ovat jatkossa:
-          Yksilöllistetty terveydenhoito
-          Hoiva, kuntoutus ja ennaltaehkäisy
-          Uudistuvan sairaalan ja etähoidon teknologiat


Olemme näin vahvasti tukemassa fokusalueiden yritysten kansainvälistä kasvua.  Näiden muutosten johdosta Finpron FinlandCare, Digitaaliset sairaalat sekä Team Finland Health -ohjelmat päättyvät sellaisinaan. Ohjelmista uuteen malliin otetaan mukaan kaikki opit, hyvät käytännöt ja menetelmät. Esimerkiksi Finland Care -brändi ja yritysten kanssa yhteistyössä luotu FinlandHealth-sivusto hyödynnetään jatkossakin. Tekesin Terveyttä biteistä -ohjelma jatkaa toimintaa.
 
Pyrimme jatkossakin kehittämään toimintaamme vastaamaan yritysten ja yhteiskunnan tarpeita. Etsimme yhdessä yritysten kanssa optimaalisen tavan jatkaa ponnisteluja terveysviennin ja investointien houkuttelun eteen. Kerromme pian lisää.

 

Yhteistyöterveisin,
Anssi Pulkkinen (kehitysjohtaja, Tekes) ja Nora Kaarela (toimialajohtaja, Finpro)

 

Ps.
Olethan meihin yhteydessä, keskustellaan lisää yrityksesi tarpeista!